Anotace: ...dopis pro kamarádku...odcházela na druhou stranu..setkání nebylo možné.
Napsala jsem dopis pro tebe..
seděla jsem u stolu sama...myšlenka má tě objala...
V tuto chvíli v tento okamžik ,chtěla jsem být s tebou..
věnovala jsem ti minuty svého života..
Než otevřeš bílou obálku..
čas se nezastaví...budeme v budoucnosti...
budeme o kus dál v čase..
Teď jsme ve své přítomnosti...
Začteš li se do mých řádků...zhluboka se nadechni...
jako když se potopíš do vody...do oceánu času..
zastav svůj dech....teď..
Dokážeš se ke mně vrátit o pár dní zpět....
Najdeš celý příběh myšlenek vepsaný mezi řádky..
Jsem s tebou i když je to minulost..
Cítíš teď moji přítomnost...
Právě mně věnuješ minuty svého života....
A já tě dokázala vzít svými slovy o den o dva zpátky...
Život je krutý a bere si i TY, které milujeme a jsou nám blízký. Moc pěkná a procítěná báseň, se srdíčkem ;-)
01.08.2020 13:28:46 | jenommarie
"Na druhou stranu, bez možnosti návratu, někdy mít možnost ten odchod pozdržet, aby jsme mohli odpovědět co jsme dosud říct nestihly" ;-)ST
01.08.2020 09:24:06 | Tomcat