Anotace: a stejně to řeknu
nejhezčí věc, co si pamatuju
jsou ty tvý
serotoninový oči
v té době nadšenej
že objevuju
snad zdánlivě nový věci?
pak jsem však zjistil, že rozhodně nejsem první
ale pokrčil rameny
že je to prej jedno
nech to plavat
v těch černých rybníčcích
leskly se zážitky
vzpomínky
představy
myšlenky
a nekončící svoboda
vždycky se mi to hrozně líbilo
s tebou se zastavilo celý vnímání
a bylas jen ty a tvoje oči plný serotoninu
a i když často vážně nešlo usínání
užili jsme si to
a já stále doufám, že se jednoho dne rozvzpomenu
jak vypadá normální život
/podepíšu reverz
a s radostí bych podstoupil cokoliv
abych ti ukázal
že i bez těch rušičů
život umí být pěknej
tak mi to, prosím, dovol
ta očka by mohla mít i hezčí barvy než černou
neboj, to zvládnem
<3