Anotace: trošku křečovitě
posuvným pohybem
odkrývaj se
dlouhý plátěný potahy
býval jsi v zákrytu
a teď
poměrně náhle
jsi nahý
v průvanu
na očích
podobně jako náš mrtvej strejda
však ty ještě dýcháš
tak dávej pozor
ať se nenachladíš
postupně se snažíš zakrýt
všechny svý nedostatky
duševní vyhaslý nedopalky
a stejně v tobě ještě něco je
spusť ty svý ruce
a neměj strach
dovol své duši (a s tím i sobě)
bejt na chvilku nervózní
vždyť je to
tak trochu krásný
nebejt si jistej
Anotace - že v křeči :-)
Tak to je dobré, hlavně v souvislosti se závěrem.
Tak to se mi líbí, i ten významový název díla.
24.04.2022 17:10:34 | Vivien
Píšeš velmi slušné - rytmus, švih, vše
je dost v pořádku. A pointa...
24.04.2022 16:46:52 | MonoGame