Anotace: .
Ukřižovaní slamění panáci na polích.
Vhodní pro posedávání ptáků.
Přesýpací hodiny s tvým vlastním popelem.
Někdo tu zahrál na trumpetu Penny Lane.
Sesypaný popel na hromadu.
Sakra!
To je, ale lidí.
Vytvoříme novou teorii.
Počkáme jestli se vyplní proroctví.
Zas ho tím křížem za sto let přetáhnou přes záda.
To nebude dobou.
To bude prostorem v němž všichni žijeme.
Na kajaku plout řekou s hlavou mezi motýly.
Zrovna jsem si koupila motýla v dešti a tak nějak... :)
30.06.2022 09:19:02 | Philogyny