Anotace: Na památku mého dědy (jméno změněno)
Zbyňka velmi zasáhla smrt jeho ženy.
Smutek hrozil ostatním emocím, že je zahubí.
A to se taky stalo.
Snědl i zbytky lásky krčící se pod stolem v prachu.
Chránila se před zemětřesením.
Seznám zakázaných aktivit:
Platit složenky
Koupat se
Splachovat záchod
Chodit do práce
--- podepsán Smutek
Smutek ho seznámil s pivem, rumem, vodkou a cigaretou.
Ne že by je Zbyněk neznal.
Ale nebyli to dobří přátelé.
Do nemocnice za ním nechodili.
Nepřinesli mu ani pomeranče
ani mandarinky
ani banány.
Ani na pohřeb mu nepřišli.
Ani já tam nešla.
Protože žádný nebyl.
Zbyněk byl přeci hrozný a smrděl.
A nebo to smrdím já?
Útěchou Zbyňkovi je nyní popelové objetí od své manželky.
A já tu kouřím cigaretu v dětských šatičkách
na jeho neexistující čest.
Ilustrovaná verze vyjde zítra :) nebo jí můžete vidět na instagramu
https://www.instagram.com/p/Ch8MPY0s-8X/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Nemusíte mít účet abyste to viděli xd jen na srdíčka je potřeba účet xd
01.09.2022 04:53:47 | Laraille