Anotace: ...
Není jednoduché se narodit.
Zvláště do panovnické rodiny.
Je klika patřit k plebsu.
Vždycky jsem měl kliku.
Jen jsem to málokdy věděl.
Možná, že i to je klika.
Mluví se o klikách od blázince, ale jsou mnohem důležitější kliky.
Tedy dokud neskončíte v blázinci.
Máte pojem co je to kombinační rozptyl světla?
To asi nebude barevná hudba z diskotéky.
Pouliční muzikanti vyhrávali Black dog od Led Zeppelin.
Co vše může zlidovět?
Někdy tomu světu závidím, jak mu nerozumím.
PS.
Někdy to víc bolí.
Jak o dvě čísla menší boty.
Kombinační rozptyl světla neboli Rayleighův rozptyl je rozptyl světla nebo jiného elektromagnetického záření na částicích podstatně menších než vlnová délka záření. Částicemi mohou být jednotlivé atomy nebo molekuly; může nastat, když světlo prochází průhlednými pevnými látkami a kapalinami, ale nejvýrazněji je vidět v plynech. Pro světlo o frekvenci hluboko pod rezonanční frekvencí rozptylující částice je velikost rozptylu nepřímo úměrná čtvrté mocnině vlnové délky. Důsledkem Rayleighova rozptylu v atmosféře Země je modrá barva oblohy a žlutá až načervenalá barva Slunce nízko nad obzorem.
Více k tomu dnes nemám co dodat...
29.08.2024 16:26:13 | Koala
Bezva napsané i s malebnou malbou!*
Tak o tom lidské statutu. "Když jsem toboganem dělohy sjížděl k porodu, tak mé ručičičky tápaly kolem poševního vchodu. Tak hebko a měkko mezi prstíčkama, to jistě norkovej kožich a já se budu mííít! Asi budu v néobl rodině."
Jojo. Tenkrát depilace byla ještě v plenkách a já... co myslíš Jorte. Jsem "šťastný plebs."
09.02.2023 14:58:06 | šerý
Proč by měl člověk všechno vědět a všemu rozumět? To je nápad hodný hlupáka, co o životě nic neví...Do blázince s ním! :-)
09.02.2023 14:38:22 | Lighter
Pes nezblázní se,
když nerozumí bolu.
A když rozumí ... drží kliku.
Stačí chodit jako oni ... boss.
Po Ledu Zeppelin.
Již pozítří.
09.02.2023 10:23:04 | Fialový metal