Anotace: ...
Dnes se nebude plavat.
Někdo posprejoval obvodové zdi bazénu.
Motal se tu pracovník v terénu pro drogově závislé.
I on sám závislý.
Na pomoci člověku na dně.
Prohledával dno bazénu a pak posprejoval, co se dalo.
Nemohl si pomoct.
Vrahem růží bývá zahradník. Bacilo bijec v bílém plášti, u krmelce bacilů tloustne. Svět postavený na hlavu a logika si chce nějak učesat pěšinku...
Opět zavřeno. Na dveřích Plavecké haly cedule. Dnes již zcela doplaváno!
13.06.2023 21:12:56 | šerý