Anotace: VELMI UPRAVENÁ - snad vás tato verze pobaví ;) Odehrává se na planetě MiLas X28 :)
Noc
Otevřená krajina
letadlo
malé ohniště
sedící muž...a vedle něj?
Veverka.
Muž, hledící upřeně - do ohně
veverka, hledící upřeně - na něj.
Ona velkou starost má, neboť
On dva dlouhé dny
nemohl napsat své lásce
o touze být s ní...
Oba usnuli...
Oheň ještě praská
avšak již dohasíná
jeho život se naplnil
doutná... .. . přestal
Ráno
Veverka hledící na spícího muže.
Pomalinku se přibližuje
a packu natahuje
k jeho tváři...
Kontakt!
..
Muž prudce otevřel oči!
"Veverko, už je ráno?"
"Ano, Stefane. Letadlo opraveno
letíme domů - za Katuškou!"
:)