Anotace: Harmonika 2024
Praha je krásná, myslím historické jádro, a park Stromovka. Vždy se dá najít něco zajímavého a neznámého v tomto městě. jen mít oči otevřené.
20.11.2024 20:38:59 | Paulín
Fascinuje mně láska tvoje k rodnému a hlavnímu městu v Čechách . Máš dobrý pozorovací talent na lidí i na Prahu . Málo je už lidí , kteří milují své město .
05.10.2024 08:38:00 | José Zjevný
Děkuji za napsání. Jsem z Motola a tak pražská krev mi bude téct stále. I když kamkoliv jedu, pohled na Hradčany mi dodá rovnováhu. Je to srdce Evropy a Karel IV.to věděl.
05.10.2024 08:52:33 | mkinka
Moc pěkné,ale chce to vidět i tu horší Prahu. Tedy cizojazyčné gangy tahající večer lidi do bordelů, bezdomovci a drahota.
06.06.2024 11:47:10 | Admirál
Já se v Praze narodila a tak jí mám ráda a ve srovnání s destinacemi,co jsou jinde v zahraničí,je bezpečná.Tady mně okradli pouze v autobuse,ale jinde ve světě kradou i mobil z ruky.
06.06.2024 12:06:38 | mkinka