Ještě mě nech
ještě mě nech
dýchat do králičího kožíšku
hladit prstem
heboučká připlácnutá ouška
ještě mě nech
položit hlavu a mlčet
a litovat každého slova
i každého činu
ještě mě nech
doufat, že déšť všechno smyje
že žádné mé slovo ani čin
nejsou důležité
ještě mě chvíli nech
budu se snažit
nejít moc daleko
aby to tolik nebolelo
až mě zavoláš zpátky
Přečteno 144x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Tomcat, Emani, cappuccinogirl, Marten, zase já, Ondra, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (5)