Anotace: ... když se pokoušíte vyjádřit své pocity a nejde vám to...
Zrození
Za západním obzorem začíná svítat.
Slunce na východě pozastavilo věčný krok a setřelo si pot s čela. Vítr sklonil hlavu a rozevláté vlasy pokryly jeho ramena, měsíc zesinal ve tváři, hvězdy poztrácely neměnný řád, moře uzamklo rozkřičená ústa a ďábel pozvedl prosebný pohled k nebi…
Na svět přichází nová báseň;
… její báseň…