Anotace: ...
jako by na jeden nádech... nevím proč já se ráda nadechuji.. :)
možná přesně takhle někomu chutná okamžik i síla... jééé rychle, mně chutná tišeji a pomaleji... ale stejně je hezký vnímat to okolo, to jinak... ale mnoho mluvnosti patrně nikdy nepropadnu, a víš , je to moje a jen moje věc :)
06.03.2014 03:40:01 | zelená víla
Zlaté kapradí svým vláčným pohybem, jako mouřenín s vějířem, vhání do sálu tanečního reje, vlahý noční vzduch, světlušky, ty lampičky bez oleje, poblikávají jak jazyk Morseův, noční můry pijí měsíční krev a temní motýli, snad po sté už, pudrují vláčným tanečnicím zjev. Ze svých hebkých křídel setřepávají jemný prach, aby ho rozetřeli kolem očí a po řasách. Má éterická Psýché, ztratila ses mi v reji nocí opilých masek, tak lehce jsi vplula mezi snivé, stojím ve stínu opodál a hledám tě. :O)
03.03.2014 15:53:38 | Tichá meluzína