- ranní rosa v trávě -

- ranní rosa v trávě -

- ranní rosa v trávě -

kuličky v trávě ranní rosy
třipítí se v mlžném oparu,

od sluníčka hrají všemi barvami

modré nebe sem tam obláček nachový

krásný den to napovídá
krásný slunečný den

ranní rosa pomaličku stéká
stéká po stéblech krásně zelené trávy,

stéká po stéblech trávy do loužiček

mlžný opar se pomalu vytrácí
a slunce vychází víš a víš

až oslňuje vše...

mlžný opar je tu tam
a ranní rose též

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 18.07.2024
Přečteno 82x
Tipy 3
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí