Anotace: 000
čtu to už týden..sem tam.. minimálně dvakrát denně... je to jako modlení se :D a pořád to nějak nemůžu strávit.. pochopit? prostě se k tomu vracím, jako k nevyřešené otázce...:) nechápu to :)
nechceš mi to říct, a vysvobodit mě z toho ?:)
PS: když nevíš co říct, řekni pravdu.. použil jsem tento cizí citát.. a funguje to :)
23.09.2013 16:17:21 | Favi
a na konci je Kačenka hodí Ivanka .. to je ta paní, co stojí za kasou, a u které si objednávám jídlo, říká mi Kačenka :D
23.09.2013 21:30:03 | Murion
Na tom není vůbec nic zvláštního :) Napadlo mě to, když jsem šla ve škole jíst do jídelny.. a když jsem stála ve frontě na jídlo, tak tam seděly dvě holky a koukaly na mě (jedna na mě možná i ukázala nebo pokynula hlavou) a smály se. I když se mi to mohlo jen zdát, nezdálo se mi to, protože to trvalo delší dobu a protože místní kantýna je opravdu malá a jen tak se tam něco neztratí.. :) No a já nesnáším, když se na mě někdo dívá a směje se mi a já nevím proč :)
To je celé, je to pochopitelné? :)
23.09.2013 21:10:17 | Murion