UUU
Sedlo si slovo vedle slova a
žhář uhasil doutnající plátno moštového lelkování.
Tu letěl oř knižním průvanem a
rozevlál za sebou vlnu kořeněných snů.
Na jazykový pohárek přisál se medojedu pach duchovního roucha,
co s hlavou usazenou v dlaních
rozevřel sluchové brány druhé říše a
hříšník vyplivl melancholickou černou žluč za
pohrdání nestojících počinů,
co umocnily jeho hebkou ubohost.
Čtvercová prkenná staveníčka -
rozestavěná v prázdné trojúhelníkové osnově města Brna,
zdobená látkovou kraslicí Velikonočního hodování
v beránkových tlamičkách
- čpěla silným malvazem a
zářila zatoulaným vyhaslým světluškám
nocí pomatených, vzdušným alkoholem nasáklých
na cestu ze tmy poskládané,
jež nalomil nespoutaný křik odhozených masek Lacanových teorií.
Přečteno 510x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Pamína
Komentáře (2)
Komentujících (2)