Anotace: jazzjazzjazz
Servíruješ si na mě své touhy
opepřené dle tvého britského gusta.
Jsi masový fajnšmekr a
chuť mého těla ti nechává na jazykových pohárkách
sladký šťavnatý džus
proměňující tvou dobře vytříbenou armádu slovních vojáčků -
jež v bitevních polích na stránkách
historických zažloutlých bichlí
vyšermovali tvou dosavadní
stále rostoucí nejgalantnější jazykovou zásobu
- skákajících na nožkách věty jednoduché
rolující se neobratným prvňáčkovým tahem do -
- podmětu s přísudkem a plápolajícím předmětem
- bezinkovo-čokoládové trubičky
rozmělňující se do nasáklé slinné kašičky pod proudem horkého kafe
u Tří Ocásků za dvacku
- do zvukových stop,
jež mi jazykem vyšeptáváš do točitého ušního bludiště,
co mě do extáze uvalí jako
zápěstí v železech v žaláři s krysami truchlícího.
Pohár pln tvou krysí hlodavou nenasytností po mně a
krvavých slin vytékajících z tvých žilkami prorostlých očí
popraskaných vzteklinou Cuja
v Kingově svázaných listech vzácného papyruse,
lížu hbitým kmitavým svalíkem
jako psí jazyk vodu po vycházce na žhnoucím slunci.
Symbol života se ti svázal do egyptské smyčky o pár let dříve,
než se můj květ roztáhl a rozevřel kvítky včeličkám
napřahujíce ruce k tobě
ale zároveň i od tebe
ty jedno zakázané ovoce.