Plné, ať vím
Anotace: ...stesk bonvivána
Mdlou přítomnost
předčí velmi často
vřelé vzpomínky...
Těla dívek z magazínů
vhodná jsou do vitrínky...
A pak ty dnešní fotoshop(y)
Také mám rád ženy
v přírodním půvabu
na tvářích bez růže
taktéž bez šminky...
Chtěl bych tisknou plné prsy
bych odhadl jejich míry
do kamene umně dlátem
odhodlaně, plný víry
bych vysochal
nadčasovou
jejich tvar i velikost
každičký detail...
Na nebi zas chmury plovou...
Obdivuji vskutku dámy
plných prsů na hrudi
horuji i pro tu v bocích
alespoň mám vzácný pocit
že v plnosti všech darů
mít je ve své moci
štěstí znamená...
Ba prahnu po nich
jako včela po nektaru...
Tedy v barvitých sněních...
Máte mě na svědomí,
štědře vyvinuté ženy...
Přečteno 463x
Tipy 14
Poslední tipující: Pamína, Frr, Olex, jitoush, Jort, MARKO, Amonasr, knihomolka, Avola, Nikita44, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)