V množině o jedné neznámé
Když noc
tak jedině dobrou...
Za doteků
kadeře
promnou
prsty ...
Za povzdechů
prolínání
téměř srůsty
s vyvolenou
alespoň pro tuto noc...
Nemožno neříci:
"V množině toužících
je teď o dva méně!"
Naplnění
došli...
Chceš-li
pak to pošli
tichou poštou předej
vibrace jejich chvění.
Ještě před kuropěním!
Přečteno 418x
Tipy 13
Poslední tipující: A42, Frr, Hesiona-Essylt, Jort, knihomolka, jitoush, MARKO
Komentáře (6)
Komentujících (4)