Hlesnu
Komnata s vysokým stropem
dvé křišťálových sklenek
s kapkami rudé révy.
Naprosto bez myšlenek
nedbaje závazků
hot anebo čehý
zakouším potajmu
paletu něhy
zakázanou lásku...
Dodám - spíše hlesnu
zatím jenom ve snu...
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Nikita44, Frr, Pamína, bogen, Jort, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)