Na neznámém místě
Anotace: ...z vyprávění usedlého pána
Míjím ve dne
tolik tváří...
Jsou jich stovky!
Obličeje dívek, také žen,
rozmazané siluety mužů,
jejich široká ramena,
lysá temena.
Poutají pohledy
na dívky plavovlasé,
zřetelně útlé v pase.
Toho dne
ničeho nejistý
kráčel jsem
dosud neznámými místy,
nechal se přivábit...
Snad scházel cit...
Na pár desítek vteřin
dopřál jsem si bez ostychu
křečovité pohyby
jeden z hříchů
pulzování těl
bez zpytování
osud to tak chtěl,
bylo to jisté,
patrná blízkost bodu
z něhož nebyl možný návrat...
Klasik praví,
že slast provází,
to, co z těla vychází.
Což žil jsem dosud v mravním bludu?
Brzy to přišlo!
Olymp beze studu...
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Hesiona-Essylt, bogen, Frr
Komentáře (0)