Anotace: ...
Zdravím Lenoru. Já měla dojem, že je momentálně u mně a koukám, že stihne víc návštěv v jednom dni :)
16.01.2016 19:28:01 | MARKO
Opět jedna z Tvých výtečných momentek běžného života člověka, chyceného do pasti démona Beznaděje, ducha Marnosti, bohyně Lenory... ach, jak jsem šťastná věřiti v jiné Síly, i když i mne občas přepadají Chmury...
Píšeš dobře, Básníku.
ST :-)
16.01.2016 14:16:33 | Helen Zaurak
Uctive diky miri k Tobe, Helen.
Za myslenek na Tebe
Zmalomyslneny knize z carskych casu
16.01.2016 14:57:16 | kudlankaW
Kníže z carských časů, nešeptá německy, ale zásadně francouzsky, byť by byl v Berlíně s kýmkoli. Tak nevím...:-)
16.01.2016 21:20:08 | xlps