Vlhko na těle
Neděle
a doba kdy spořádání lidé společně usedají ke svátečnímu obědu.
Ocitl jsem se jen pár desítek kroků za rozsáhlým sídlištěm tvořeným z panelových domů.
Pod velmi tenkou podrážkou mých bot
které pamatují možná stovky kilometrů
zakouším chodidly zdevastovaný asfalt cesty na okraji zájmu.
Minimálně třetí třída - odhaduji za škrábání pod bradou...
Od ní vedou dvě polní cesty.
Cesta sama je obklopena mladými stromy – ořechy.
Ty starší z nich nesou zelené plody.
Za jejich těly doslova dominuje zemitost.
Pole odpočívají po sklizni, vydala své poklady a nyní ztěžka oddechují.
V žaludku mi mocně „škrundá“
Povláčené pole vpravo poměrně strmě stoupá
aby se z nejvyššího bodu dramaticky svažovalo k železniční trati. Vše za horizontem…
Během mého psaní do kolibřího bločku
projela sebevědomá "kobyla" na cenném kole.
Impozantní byla její figura.
Vlasy protkané melírem, sevřené v copu, vzrůstem dobrý metr osmdesát pět,
stehna dlouhá „dálkařky“ nasoukaná do mnohobarevných legin.
Měla i ramena plavkyně.
V prostoru mezi podpaždím a trupem byla při jejím předklonu zřejmá velmi bujná déčka v těsné teplákové reflexní bundě.
Vnady komíhaly dle rytmu jakými ona půvabná žena roztáčela pedály.
V hlavě se neodbytně hlásilo Id o uspokojení touhy tady a teď!
Krása je pomíjivá
Byla to síla okamžiku
pro mě ona krása pominula jejím rychlým průjezdem na kole.
Už zase delší dobu strádám jako muž…
Vzdáleně zaslechnu přijíždějící vlakovou soupravu z ocelového města .
Z báně nebe začalo kapat.
Tělo mám vlhké hned na několika místech...
Přečteno 514x
Tipy 15
Poslední tipující: knihomolka, MARKO, Jort, jitoush, Iva Husárková, Lioness, CoT, Philogyny1
Komentáře (12)
Komentujících (6)