Anotace: !!!!!!!!!!!!
jaká chvilka času
než dítě začne chodit
asi taková
než žena začne rodit
a kolik času
než je vinobraní
a z moštu teče víno
které piju z dlaní
namáčím si myšlenky
v bílém vínu
oponu trhám
a běžím z domu stínu
ani ne za rok mi rakovina sežrala
tolik lidí v mé blízkosti
a nechce se mi věřit že nemá
dost ta svině nenažraná
šňupeme ji ze vzduchu
nosíme ji v prachu na botách
plazí se vodovodním potrubím
je krutá agresivní hyperaktivní
neukojitelně závislá na lidském utrpení
je to brutální sériový vrah
parazit epidemie a nestvůra
mocný zabiják hrůza a strach
z pekla přišlá noční můra
Čau brácho,
dneska máš narozeniny a já už kašlu na nějaký moje přání,
ale řekl jsem Bohu, ať on ti splní všechna tvoje přání.
Věřím, že je blízko a čeká.
Zatím ahoj a něco si přej.