Díky gongu blažený
Celá plejáda
víkendových sportovců
těch cyklistů a přileb
(nejsem jím
mě dneska vynech)
Nad námi všemi
rozkutý gong doběla
ano takto vyznívá
toť příhodná doba k párování
Nechť se Amoreta napne tětiva
raději se na šťastlivce
tolik nedívám
snad jaksi zevrubně
Nejedna rodina zvolila sobě výlet
procházku
zas dívka ještě nedospělá
pro lásku
podniká krok sun krok
krok sun krok
ladnou baletní chůzi
v úsilí zaujmout hochy
Trousí se hloučky s kočárky
leč většina z nich v chumlech
jsou lidé single
S nepřítomným výrazem
vysoký mladík
po paži jeho kloužu
pohledy níž
shledávám
že dlaní svírá naducanou dlani opulentní děvy
a ona chrlí slova
v množství licitátora na aukci
ne nepodobna kulometu
snad sto slov
vtěsná v jednu větu
Což kdyby je sestavila
…do kupletu?
Mladík má oči v sloup
(víckrát se zhluboka zkouší nadechnout)
Rád by její prsy stiskl nenechavě
přetrpí slovní veletok
přemítá v hlavě
krok sun krok
krok sun krok
chtěl by posunout čas do noci
pronikat její ústa
také jazykem
do hloubky
ba ještě více hloub
do jeskyně
Ach ano ideje na spojení
průsečík klínů
mozek mužský častokrát zastíní
To
jako desku jukeboxu
mozek vybere
level pohlavní
puzení chtíč
toť muže
nepřítel téměř
úhlavní
Gordický uzel
ne ten by byl málem
je to mnohem zapeklitější
To pochopí jen muž
To když je chtíčem puzen
doslova tuze
jak ohromná je to síla
to může partnerka
peskovat
muži spílat
a prostoupí ženou jinou
jak smyslů zbaven
a přitom je zbaven jen zábran
konat pohyby slasti
v příhraničí
ukryti polonazí za stín
pak pobýt v začarovaném kruhu
nástrah a pasti
Kosa neomylně přetne kámen
Dnes je nezvykle teplý den
to díky slunci
pohledům do očí tygřic
se cítím o něco méně znaven
Slunce už přitaká dálavám
hle kvapně mizí ze střešními hřebeny
býval jsem tolikrát společníkem žen
i ve zralosti věku myslím
nemístně na ženy
Sedím na lavičce
cyklisté mi při míjení hledí do tváře
zkoušejí uhodnout
proč se mi na tváři zračí
potutelný úsměv
též výraz blažený
Komentáře (0)