Anotace: ***
Když iluze
klamů
roztočí svou síť
svoboda – naše druhé já
tančí piruety zdání
že život
pokračuje dál
podle nás
pak
mašinérie mocných
nás naučí říkat
sbohem …
přes kouzla
s krucifixem
přes miliony
nevyrovnaných duší
svobodu za komfort
pošetilé zdání ráje
slepota
namísto
tažných ptáků
nad hlavou
smutní andělé
s plechovými
křídly
v nás
ve zvířatech
ve stromech
ve rzi a hnilobě
starý svět
pomalu
mizí
ano.takhle nějak to cítím. jsme strážní andělé hledáme spřízněné duše a vznikají v nás ohně. bohužel jen občas,ale zato jsou vzácné.
04.02.2018 13:15:56 | Razer