Nešťastně zamilOVAn
Stalo se to dnes
tak neočekávaně
nejspíš jsem se
nešťastně zamiloval
Slunce plulo za mléčným sklem
a horký vítr
obřadně jímal její měděné vlasy
Kdoví zda byla plnoletá
ale její hruď
ta kypěla
ach doslova plnokvětá
žádná poupata
Koše dé
a nohy tak předlouhé
jako laň
Zoufal jsem
dusil v sobě výkřik
Prosím
v mé blízkosti staň
Vrcholící květen
já leč strádám
bez vyvěrání
Neočekáván
byť v očekávání
Jak by pravil bonviván
Jedna je svolná
jiná
k tělesným hříčkám skoupá
Spokojím se s málem
S pohledy zastřenými
na pravý i levý prs
to jak se ztěžka
na hrudi houpá
podobně jako srdceryvný blues...
Přečteno 557x
Tipy 15
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Jort, Pavlina, Anděl, Philogyny1, Frr, Amonasr, Dreamy, bogen, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)