Anotace: věnováno
až zahneš za roh
svý mizerný nálady
narazíš hlavou
do stromu
na kterém visí
oběšení kašpárci
z loutkové říše
tvého dětství
vyhneš se mu
velkým obloukem
a vstoupíš do kulis
jedné své dávno
zapomenuté hry o
pyšné mlčící princezně
co má zabodnutou
v duši
třísku z toho stromu
cos do něj
právě před chvilkou
vrazila...
A malé zrcátko hází na strom prasátko.
Jako bych se v tom prvním zhlédla nakrátko..
Ten odraz... jen. Třískou zachycen.
...múzami políbený přeju krásný nový den,
Pane. Ať to v něm Frrrrrčiiiiii!!! :-)
19.10.2018 23:58:57 | ARTeFakty X. Múzy
Dokonalý sarkasmus ST Jiří :)
19.10.2018 22:00:33 | Malá mořská víla
ach to snad ne...mělo to být jenom chraptivější upozornění....:-D :-)ale díky za ocenění i takového kalibru..:-D :-)
19.10.2018 23:08:56 | Frr