Anotace: to je stará vesta-nic na plat, s tím nic nenaděláme....
čas se tmí až po vrcholky
Světelných hor
nebe je bezedná studně
azurové žízně
andělé z nich chodí pít
pak jim dorůstají křídla
na zem někdy z nich
opadávají modrá pírka
co tolik sluší ve vlasech
plachým dívenkám
a u nohou už se jim plazí
obmyslní hádci
až je uštknou
stanou se z nich rázem
no jak jinak
než žádoucí hvězdy k přefiknutí
demiurgy přiblblého světa
a dívenky?
ty s nimi bezstarostně koketují...
*
jé, tahle by mi úplně utekla... to by byla škoda;)*
30.12.2022 19:24:44 | Sonador
...ale vůbec ne....prosím Tebe...*
MĚJ SE LÍBEZNĚ ,TAJEMNÁ ČARUKRÁSNÁ LASKAVICE LASKAVÁ...:-D*
30.12.2022 19:27:07 | Frr
Hm, jak pokrutky... ale tak to je! Ať si někdo pokývá, ať si někdo zakleje.
A život plný klamu, líčidel... vlastně i pitvořeních, jsem opoměl.*
Rozlil si mléko? Kdo je kolem suchý, ať hodí kamenem :-)
30.12.2022 17:40:49 | šerý
Andělům rostou taky břicha...obmyslní hádci se opět vlní, jen kdosi laská trní, do vlasů vplétá přiblblý svět, prohnaná hvězda odlétla zpět...
26.12.2022 18:53:05 | básněnka