Anotace: Neviditelní vědí, že někteří nechtějí být odhaleni ve svém konání.
Jsem ráda, že interpetaci necháváš na čtenáři, protože aspoň vím, že v tom nemusím hledat žádný vložený smysl. Za sebe musím říct, že bych ho hledala marně.
03.05.2013 18:13:56 | pineapple pie