Za zrcadlem snů I.
Anotace: záznam pocitů z pravidelných setkání - nějak mi dnes nejde vystihnout líp podstatu.-)
Rámuju tvůj pohled a myslím na to
jak ráda bych tě sváděla
Dotek tvé teplé dlaně
a motýlí šimrání v krajině srdeční
- ach ty arytmie
Chvíle uvolněných strun a jiskření na řasách
Poslední setkání rukou
a slova zbytečná
Mlčela bych radši a naslouchala tvému dechu
kolébala se v objetí vln tvých nádechů a výdechů
V loďce tvých paží
Přečteno 616x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Jort, bogen, knihomolka, adaj
Komentáře (1)
Komentujících (1)