Tuhou
Jedním tahem
snad měkkou tuhou
její tělo nahé
označit projednou
(o jak je bolestná touha vlastnit)
Snad protože ona
vypálila cejch do mé lbi
zašifrované iniciály
puzení
zvěčnit ji básní
která by se vryla
do drážek širšího povědomí
přečkala
jednu dvě generace
bezčasí rozpadu
Přečteno 583x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, Jort, Dreamy, jitka.svobodova, Philogyny1, Iva Husárková, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)