Anotace: země
kdyby člověk občas mohl tu zodpovědnost života hodit na někoho jinýho, to by byla úleva... :-) jenže pak by děsně pitval na koho, kdo by to místo něj uhrál ještě dobře, protože vždy může být ještě hůř než je... nenene, jen si každý kormidlujme sám... dívej se člověče... vnímej... a jednoho dne ti dojde, že pomocné ruce jsou, jen je chytit a nebo si ty své ruce spojit :-)
12.05.2017 22:31:30 | zelená víla
Znám ten vtip, pomocnou ruku hledej na konci své paže :-) proto asi posiluju ;)
13.05.2017 22:18:43 | Malá mořská víla
vílunko, Tys nabrala ale z jara opojnou mízu:-D* svědčí Ti to...mám z Tebe radost:-D***
11.05.2017 13:41:49 | Frr