Tichou melodii vnímám
tančím
s hudbou se mazlím
splývám
s větrem si zpívám
ššš…
neslyšně letím
vlasy
volně mi vlají
ruce
křídla mávají
nohy
na špičky stoupám
vstoupím
do ptačí říše
letím
nad zemí tiše
Když mám duchovní palivo, tak si poletuji často. A taky to chce jistotu šťastného přistání. Jsem opět na startu...
05.05.2019 06:02:01 | šerý
Děkuji moc a přeju klidný let a šťastné přistání :-
05.05.2019 10:24:03 | vlnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?