Na klapkách tančí
kapky virtuálně
v tóninách souzní
klávesy na pianě
Do srdce vkrádá
se tichá harmonie
venku se smráká
tichá voda plyne
Na skráni lehké
tvoje pohlazení
jak kočka na klíně
přede spokojením
Krásné virtuální souznění,
také jsem jej jednou psala,
harmonie s pohlazením,
spokojenoST sama. ;-)
05.01.2020 14:59:54 | jenommarie