Anotace: ...
Slunce se v plné síle
opíralo do asfaltu kostelní ulice.
Měšťanské domy,
zástavy v horkém vánku
rozpálené měděné kliky,
jaro v plné proudu,
druhá míza bez poetiky
také já
podlehl jsem svodům erotiky.
Po kočičích hlavách
za smíchu i halekání
mladé dámy
a mezi nimi jediná,
jež nehalekala
byla si vědoma sebe sama.
Za obrovskými kostěnými brýlemi
v námořnickém trikotu,
měla obrovské,
tykvovité,
dala na okamžik smysl.
Ve všem tom chichotu
svou hrudí
mému životu...
Spíše ve mně probudila
živočicha
s puzením a pudy.
Po všech těch týdnech nudy!
Nebyl jsem daleko od etudy
od ostudy
fascinují
nevím
s očima - kudy
Smilování!
Ale tak štědře vyvinutá
provokovala mnohé nadále
Nebyla vyšší než metr padesát
nízko těžiště
zlaté pevné lokny
na mokrém průkazu z magistrátu
nejvýše šestnáct jar.
Kypící, bujná
plná života,
tělesných rozmarů.
Doprovázela ji štíhlá
v malinovém trikotu
sličná
svůj zrak nenechavý
ukrýval jsem tu a tam
za buletin.
Sklouzla s malinovou na lavičku.
Svým pevným pozadím
obě ve stejný okamžik
spočinuly na hraně lavičky
A takto v pololeže
se stehny do stran
lascivně
nastavovaly tváře slunečním paprskům.
Dívka s vzezřením Marylin
dala si dlaně do zátylku,
uchvácen
opojen
vychutnával
jsem po vteřině
doslova každou chvilku...
Bylo uhrančivé její poprsí
připomínalo cukrové homole
rád bych se o ně pokusil
chtěl bych je vyhrát v tombole
těžké prsy - každý jeden z nich
"Ich liebe dich!"