Anotace: z jiného soudku...
***
vůni lipového květu
nese krajina
tvého dechu
mé tělo
pokreslil mistr měsíc
květy
vetkanými ve vzorkcích záclon
vzpíná se
s vinicemi do kopců
kde jeho vinař
prochází vinohrad
aby
okusil do dlaní vloženou
sladkost hroznů
co zrodila
čistá láska
***
mé tělo
pokreslil mistr měsíc
květy
vetkanými ve vzorkcích záclon
tohle se mi zdá nejúžasnější...
21.06.2015 11:51:38 | básněnka
Já Tvoje básně prostě miluju. ...ST*** /úsměv/
21.06.2015 10:56:58 | Nikita44
Já Tvoje taky a Ty to víš:-*,jak krásné, kolik podob má láska.
Děkuji Ti za to jaká jsi, sestřičko vílo;-).
21.06.2015 18:13:56 | Malá mořská víla
Načala jsi soudek s tím nejlepším vínem, kéž je zrovna v něm - pravda.
21.06.2015 09:43:00 | Pamína
V každém soudku je pravda, jen někdy sladká,někdy trpká jako život,nejen ten můj:-).
21.06.2015 18:10:04 | Malá mořská víla