Anotace: v lednu (ne)zblednu***
...hodně tu větrám
nesnáším vlezlej šmak
cigaretovýho kouře
ale když vystydne
je mnohem horší
asi jako odér
prezervativu
těsně po milování
pořád větrám
větrám v zimě
stejně v létě
když už se
nakonec
do mě dá zima
vrhnu se
pod chladně
splihlou duchnu
a pomalu se rozhořívám
stane se ze mě
výhodně pórezní šutr
na opuštěný mýtince
vhodnej pro
vyhřívající se háďata
jakmile přestanu
drkotat zubama
taky sse rozssyčím jako
sebeplaz
lovící v sobě
probuzené červíky
prostopášnosti
jsem zalezlej v jeskyňce
vydlabané mou chlípností
do chrnící skály
ledna
a
zpaměti
po tmě chutnám
hladový okvětí
masožravých rostlinek..
jééé a zas
v mé kolotající lymfě
rozteskní se
Eliášovy plamínky chtíče -
inu takový už jsem
věčně vděčný onánek -
-tu-pažravý jiřánek....