Anotace: Osloven láskou a hnán tělesnou touhou lásce vyhovět, nemohu jinak, než odpověď vtisknout v prostor a s pokorou uzmout slova Cyrana z Bergeracu "Svůj širák odhazuji v dál."
Souzním se vším co mi předkládáš.
Stejně i já toužím po objetí a bytně
cítím teplo tvého těla, jsouc napružen touhou,
kterou uvolníme ve společném dávání.
Vidím jak z hloubi duše vytryskává emoce
a zrychlující dech s rozbušeným srdcem vytváří v celém těle
rozechvění slastného pocitu, který uvádí do mdlob rozkoše pochody
v mozku a člověk se rozpouští v blahodárném pocitu extáze,
která nepřipouští nic jiného, než mohutné tělesné pulzující uvolnění,
slastné vytrysknutí rozkoše, jež nám pomáhá schoulit se a vpít jeden
do druhého s nevýslovným pocitem souznění dvou těl a duší.
Miluji snad přes příliš!?
Nemyslím si.
Chci ležet a být hýčkán v Tvém náručí jako batole
a toužím být laskán Tvou přítomností a sám dát Tobě
pocit sounáležitosti i dodat radosti Tvému srdci.
To opravdu chci!
Slastným napětím nyní vybuchl bych,
jako že slunce vyjde.
Děkuji, že jsi.
Toužím po Tobě!!!
Jen nevím, náleží nám-li to...
Objímám Tě pevným objetím
a posílám své políbení, než se
načisto rozletím.