Anotace: Zastavení ...
rád vidím známe verše po nějaké době;-)
01.07.2013 22:26:56 | Robin Marnolli
Mé pozdravy Robine,
mám radost, že se střetáváme ve virtuálním světě.
Nějak mě ovíjí svět obchodování
nemám z toho nějak velké potěšení,
ale měl jsem po testech v OV hodinu čas
a tak jsem ve vestibulu sledoval hodiny lidičky :)
Máš se dobře Robine?
01.07.2013 22:30:24 | kudlankaW
Co je to dobře v dnešní době?
..ale jo, mám se fajn, jen mám teď o dost méně času na básnění:-)
01.07.2013 22:35:44 | Robin Marnolli
Co je dobře v současném kalupu?
Máš pravdu bratře v básnění...
míti tak v horách chalupu
na samotě v zeleni...
01.07.2013 22:37:50 | kudlankaW
...básně bych tesal do kamene,
se svou silou v rameni,
začínal bych od kořene,
přírodního mámení,
a na louce,kam vzlétnou včely,
ke květinám přivoněl,
a hýčkán láskou dívky krásné,
sám sobě bych záviděl...
01.07.2013 22:47:18 | Robin Marnolli