Anotace: Ponurá....
Básnívý záznam o nespaní
smutný ani k smíchu věru není
spíš zamyšlený
romantický snad
ke čtení děkuji za odkaz.
S nedělním pozdravem...
01.03.2015 18:29:04 | A42
hele muži kudlanko posílám ti svoji kámošku velmi dobře obdařenou do 24hod.příjde kurýrní službou..její tempo je vražedné kam se hrabou z rychle a zběsile :) Né teď vážně jsi velmi dobrý a zdá se i rozervaný pozorovatel co to umí hodit na papír své vnitřní pocity..a podívej se na mobil zrovna teď ti možná došla zpráva .-)
10.08.2013 17:03:17 | xoxoxo
Taky jsem se pobavila, promiň:)
Jinak já se uspávám tichou hudbou a četbou, přestože nejsem knihomol. Možná právě proto brzy usnu i s brejlema na nose:)
09.08.2013 15:40:56 | Inna M.
:-))) Tak tomuhle říkáš smutná? Možná pro Tebe, pro čtenáře určitě ne! Smál jsem se hned po pár řádcích a pak už se to jen stupňovalo, i ta závěrečná slovenština tam sedla jak prdel na hrnec (pardon). A fakt nejsem škodolibý člověk ;-))) Tahle je tedy "úplně suprová", když si vypůjčím o generaci mladší slovník ;-)
09.08.2013 15:04:36 | Amonasr