ze snu na zem
byla jsem jen obyčejná holka,
která sní o šťastnějším zítřku,
když jsem šla prvně na schůzku
s mužem až do smrti..
snila jsem o věcech,
o kterých holkám se zdává..
snila jsem o dětech,
jak být ta pravá
žena k muži až do smrti..
byla jsem jen obyčejná holka,
která sní o lepším světě,
když jsem kráčela svatebním špalírem
za mužem až na věky věků
v dobrém i zlém..
v nemoci i ve zdraví..
dokud vás smrt nerozdělí..
snila jsem o věcech,
o kterých ženám se zdá..
snila jsem o květech,
jak mě muž zná..
muž na věky věků..
byla jsem jen obyčejná nastávající matka,
která sní o šťastnějším zítřku,
o lepším světě pro svojí rodinu..
když jsem šla naposled ke dveřím
vstříc muži - do konce života..
sním už jen o tom, kdo uklidí kaluž krve, která se u mě rozlila
a zrak se mi kalí.
a co moje dítě?
bože můj
přestat už snít
a naposledy vnímat realitu
tak, jak to mělo být
po celé snění
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, Jort, Marsinka, Nikita44
Komentáře (1)
Komentujících (1)