Anotace: .........
Když dojde k setkání andělů ve stínu mraků,když obrysy snů se stanou zjevením, tu spojí se slova nevyřčená v skutky dané myslí vyzrálou do obrazů tak skutečných, že bytosti všehomíra si podají dlaně ve spolek.
Podej mi čaj
z oblohy rána
a uhas žízeň prázdného hrdla.
Na mrtvém nebi
potoky krve pramení
to jsou ta rána
a počátky nocí.
Duše slova podává
aby nakrmila hladová stvoření
stvořená sny i skutky
než vše pohltí marnost věků nekonečných
z kterých se vysypou střepy zrcadel
a nová krev vyprýští
do nebe stále mrtvého
aby vodopádem minulého jara
se pokusila marně
zadusit plameny pekelné.
Tak marnost této věčnosti
si cinká hravě na zvonečky
melodii znuděnou prázdnotou chvíle součastné
a žádná ze smutků mých
mi neporadí
jak urychlit čas
pro nová zrození.