Anotace: ...
Tvoje klasika lehce posmutnělého leč tvůrčího básníka.
Jeden večer podzim nedělá. :-)
01.10.2015 19:52:42 | A42
Tak mně bys v kuchyni určitě nenašel toť přímo mučírna pro mně vždyť já jsem královnanepoživatelných výtvorů a to už jde o život pokud mně pustí do kuchyně :D jo jinak celkem hezky kudlankovské;)
30.09.2015 10:14:08 | xoxoxo
Dekuji za uprimnost pohledna vesmiranko.
A take diky za Tve hebke dobrozdani...
marty modry muz
30.09.2015 13:06:42 | kudlankaW