Anotace: ...
V roce 1988 jsem si zařizovala devizový příslib a víza do okolních zemí k výletu do Francie a Španělska. Na poslední chvíli se musely přeobjednat lístky na vlak, protože byl kousek přes Rakousko a já příslušnou nálepku v pase neměla. Naštěstí je z toho dějepis. Poměry nejsou jen o možnosti bohatnout.
(Nějak jsem se tu zapovídala...)
01.10.2015 21:07:22 | A42
Díky za zkušenosti, zažila jsi asi krásné cestovatelské horečky, viď?
01.10.2015 21:28:17 | kudlankaW