Anotace: ještě tak s fiží
Mám magický provazový žebřík v duhových barvách. Chceš? Půjčím Ti ho, Márty.
:) Líbí se mi tvé fiží.
14.10.2015 19:31:52 | MARKO
A já si myslím, že zdviží vystoupat ke hvězdám se zatím nedá... budeš muset vyběhnout pěšky po schodech! :-))
Život nemůže ztracen nikdy, v nijakém čase, pro nikoho, kdo má ruce a umí snít. Dobrý večer :-)
13.10.2015 22:09:27 | Helen Zaurak