Anotace: vesmířance xoxoxo věnuji tento opus
Pěkný a originální kousek, milý Marty.
Divadlo Sklep natočilo bezva kousky... V jednom z nich pán hraje divadlo pro děti ve škole...pohádku o Sněhurce s láhvemi alkoholu. Je tam Myslivec, sedm trpaslíků a aj návštěva z hradu (Becherovka). Prostě Sklep.
08.05.2016 08:39:28 | MARKO
Milá je Tvá paralela.
A též děkuji za pohled na divadelní prkna pod úroveň země - tedy do sklepa :)
Krásnou neděli přeje
Podsaditý strýček
08.05.2016 08:51:03 | kudlankaW
Výtečně napsané, sugestivně, doslova momentka ze života... ST!
Pokud jde o alkohol, jsem svobodná, nezávislá, je to fantastický pocit a vědomí... miluji však teplý ovocný čaj :-)
08.05.2016 08:34:28 | Helen Zaurak
Tak libé pochutnání nad šálkem čaje přeje zmalomyslněný kníže z carské doby.
A jsem Vašimi slovy, Helen, unášen na vlně neznámo kam...
08.05.2016 08:53:24 | kudlankaW