Anotace: ...
dobrati konců lze mnoha způsoby ... ten parkový si nechám až úplně nakonec:) Cítím s tebou a co po lidech!:)*
04.08.2016 13:27:28 | Ragnell
Podzim má krásnou paletu barev a směje se ve větru ústy draků... :)
04.08.2016 13:25:11 | Philogyny1
Pokud se na nej divas takto, pak ano.
Take je obdobim castych destu, chladnych ran...Kratkeho dne...
04.08.2016 13:36:21 | kudlankaW
Mám ráda zachumlaná chladná rána
a kapky deště v lese, když brouzdám
se barevným listím a pašuji si vůně v kapsách do zásoby
pařezy jimž hlavy václavky žlutí zdobí
a bílou vatu mlhy co sedá mi na ramena
les čaruje a nikdo na něj nemá...
04.08.2016 14:05:01 | Philogyny1