Divák
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=_gZzkGvyqzc
Enjoy the silence
z reproduktorů naléhavě pěje
Tori Amos
Ve tmě asi nyní osychají chodníky
zatímco ve sklenici z Polska
pukají poslední bublinky
z piva
Levé zápěstí mám celé opálené
dávno nenosím
náramkové hodinky
Namísto toho
abych byl aktérem
řekl bych, že jsem tím
kdo se na život dívá
jako na bulletin
Přečteno 458x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, Lioness, jitoush, Philogyny1, Iva Husárková, Amonasr, Malá mořská víla
Komentáře (4)
Komentujících (3)