Anotace: Prostě hledání sám sebe, jo.
přestěhovala jsem se
do údolí trápení
odcházím z cesty
jež bývala můj domov
ležím v posteli
a myslím na domov
toužím po teplu
ale nedokážu ho najít
ráno se mi
nit vzpomínek
zaplétá pod kůží
trhá mi maso a
drtí oči