Už žádná další orbita
Anotace: Zraňující je nedávný odchod mladé ženy do neznáma. Mé někdejší kolegyně Lucie ...
Nemohu jinak
to samo
slza za slzou
kane
Ohlédnutí těch
co zatím zůstávají
povedou dál
každodenní marný boj
pachtění se
nicotné snažení
Ten neklid
nepokoj
u tebe Lucie zastavilo výstražné znamení choroby
podrazila tvá chodidla v běhu
za rozpuku života
Co rozhodlo o tvém bytí pouhých čtyřiceti oběhů Země okolo Slunce?
Téměř na den přesně...
Bylas tak plná života
Proč?
Proč Ti byla odepřena další orbita?
Nezapomínám
Byť
od nynějška nehodlám počítat
Nemá to smysl!
Přečteno 400x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, bogen, jitka.svobodova, MARKO, Philogyny1, Jort, Alci
Komentáře (8)
Komentujících (5)